Ağaçlı Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz, Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında paylaşımcı yönetim ve sürekli gelişim anlayışıyla paydaşlarının beklentilerine cevap veren, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden özgün, etkili ve nitelikli okul olmaktır.

Misyon: Vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, demokratik düşünceye sahip, insan haklarına saygılı, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kendini ifade eden, kendine güvenen, bilinçli nitelikli öğrenciler yetiştirmeyi, tüm personelimizi okulumuzda çalışmaktan, tüm öğrencilerimizi okulumuzda eğitim öğretim görmekten memnun etmeyi kendimize görev kabul ediyoruz.

Başarılar: 2012 yılı yapılan futbol turnuvasında ilçe üçüncülüğü.

Saatler: 08.30 / 14.30
Isınma: Merkezi Sistem(Kalorifer)
Servis Bilgisi: Özel servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI PROJESİ

WEB - https://agacli.meb.k12.tr

Adres - Adıyaman/Gerger/Ağaçlı Ortaokulu

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Ağaçlı köyü Gerger/Adıyaman

Adres - Adıyaman/Gerger/Ağaçlı Ortaokulu

Ulaşım Okulumuz Ağaçlı köyü yerleşkesinde bulunmaktadır.Okulumuzun 3 katlı 11 daireli lojmanı mevcuttur.Merkezi sistemle ısıtılmaktadır.Öğretmenlerimiz Kahta ilçesinden özel servisle ulaşımlarını sağlamaktadırlar.Ayrıca köyde kalan öğretmenlerimizde var.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gerger ilçe merkezine 24,3 km uzaklıkta. Kahta ilçe merkezine 54,4 km uzaklıkta. Adıyaman il merkezine 99,2 km uzaklıkta.